Turnkey solutions voor heaters en coolers vanuit Barendrecht

Bij ISP BV kunt u ervan uitgaan dat wij altijd complete diensten en producten leveren. Onze focus ligt dan ook op het bieden van totaaloplossingen op het gebied van klimaatbeheersystemen en de procesindustrie. Daarbij ontwerpen we oplossingen op maat voor iedere specifieke wens en voor elk budget. Wij zijn ISO VCA-gecertificeerd; u kunt dus te allen tijde vertrouwen op onze expertise. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Standaardoplossingen

Bij Industrial Solution Partner bieden we onder andere een breed scala aan standaard koel- of warmte-installaties. Zo kunnen wij snel en effectief een goede oplossing voor uw klimaatbeheersing bieden. Bovendien produceren en monteren wij onze producten in onze eigen werkplaats, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens uw productieproces. Indien gewenst bieden wij complete turnkey oplossingen, wat inhoudt dat wij u al het werk uit handen nemen en u na de installatie alleen nog 'de sleutel hoeft om te draaien'.

Producten op maat

Wilt u graag een energiezuinige koel- of warmte-installatie voor uw bedrijf? Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. Zo komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat; een koel- en/of warmte-installatie die perfect aansluit op uw toepassing. Bij Industrial Solution Partner houden we ons dus niet alleen bezig met het onderhouden en produceren van warmte- en koelinstallaties, we ontwerpen ze ook. U krijgt bij ons dus een totaaloplossing op maat. Daarbij maken we gebruik van de modernste technologieën om zoveel mogelijk te besparen op water- en energieverbruik. Uiteraard bieden wij ook een efficiënte installatie, zodat u uw productproces niet te lang hoeft te onderbreken.

Bekijk onze koel- en warmte-installaties